Smarta Hem

Oändliga möjligheter att styra ditt hem!

Control4 - det ultimata styrsystemet för ditt hem! Control4 får de elektronik-komponenter och system du redan använder dagligen att arbetar tillsammans.
Genom att integrera allt från belysning, musik, video, klimatkontroll, säkerhet – till och med smartphones och surfplattor - skapar Control4 personliga möjligheter som förbättrar ditt liv och arbete med ökad komfort, besparingar, möjligheter och trygghet.

Naturligtvis finns det även lösningar för smarta kontor, smarta restauranger, smart nusiness mm.

Läs mer om Control4 här!

Intresserad av Smarta Hem?
Kontakta oss för mer information, priser och/eller offert!
Vår kontaktinformation finner du här!

Varför Control4?
"Vi leder utvecklingen

Vi är pionjärer inom smarta hem och är idag den största leverantören inom smarta hemlösningar i världen. Vi arbetar kontinuerligt med att certifiera vårt globala nätverk av oberoende auktoriserade återförsäljare som hjälper till med att installera kundanpassade lösningar. Systemen installeras både vid nybyggnationer och vid renoveringsprojekt i villor, lägenheter, hotell och företag över hela världen.

Vi tror på valfrihet

Vi arbetar med över 8000 hemelektronikprodukter och system för att säkerställa att våra kunder kan välja vad de vill att vi automatiserar och styr i deras hem. Vi uppmuntrar standarder och jobbar ihop med industriledare märken för att få dina smarta produkter att arbeta tillsammans.

Vi utvecklar

Vi erbjuder ett brett utbud av lösningar som gör att du kan skapa ett smart hem med Control4 utefter dina drömmar.
Eftersom vi arbetar med en ”öppen” plattform, vilket ger andra tillverkare tillgång till vår teknik, har du möjlighet att lägga till fler funktioner och produkter i framtiden allteftersom dina behov och önskemål förändras."